Personal Branding

Fotoshoots

Je weet wat je doel is en welke boodschap je uit wil dragen….je hebt de woorden, nu alleen nog de foto’s om
je boodschap te versterken!

Wanneer je een mooie set foto’s hebt waarbij je helemaal in je kracht staat dan kan niets je meer stoppen als ondernemer…..

Kim -x-

Personal Branding

Een serie foto’s die vertellen wie jij bent en welk verhaal jij wil vertellen. Beelden vangen die jou als persoon uniek maken, zodat de wereld weet dat jij er bent.

Een shoot plannen?

We doen eerst een telefonische intake, hierbij kan ik je vragen wat je wensen zijn en geef ik je huiswerk mee waar je over na mag denken (kleding/ setting/ wat wil je uitstralen). Het is belangrijk dat we een klik hebben zodat we samen tot een fantastisch resultaat komen.

We plannen een datum, het liefst minimaal 4 weken van te voren. Ik ben beschikbaar op woensdagochtend, vrijdagochtend en in de weekenden.

Ben je overdag niet beschikbaar vanwege bijvoorbeeld werk? Een doordeweekse avond is ook een mogelijkheid. Dit is natuurlijk afhankelijk van het licht. In de wintermaanden is het vroeg donker en kunnen we dus beter overdag fotograferen. Maar in de zomer is het avondlicht juist prachtig!

Voor de fotoshoot zelf moet je ongeveer 1 à 2 uur uittrekken.

Sfeerimpressie

Personal Branding
Steffie

Personal Branding Nienke

Personal Branding Mannen

Werkwijze

Het liefst fotografeer ik buiten of op locatie, daarnaast beschik ik ook over een fotostudio. Regelmatig fotografeer ik bij mensen op kantoor of aan huis. Juist om de online herkenbaarheid van je eigen bedrijf te vergroten. Wil je wel binnen op de foto maar heb je zelf geen geschikte plek? Dan kunnen we samen zoeken naar een mooie locatie. 

Gelukkig zijn er (buiten) genoeg mooie plekken en samen kijken we naar jouw wensen en daarbij passende locaties.

Ik woon in het Gooi, maar reizen is geen probleem. Ik werk zelf regelmatig in Utrecht en in de natuur rondom het Gooi weet ik genoeg mooie locaties. Ik reis door heel Nederland, maar reken buiten het Gooi wel reiskosten en reistijd.

Personal Branding

Mini

100,-

Belangrijk:

– Tarieven zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in het Gooi plaatsvindt.

– Woon je buiten het Gooi? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.

– De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag bij het boeken van de shoot

– Zie tevens mijn Algemene voorwaarden.

Personal Branding

Populair

250,-

Belangrijk:

– Tarieven zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in het Gooi plaatsvindt.

– Woon je buiten het Gooi? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.

– De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag bij het boeken van de shoot

– Zie tevens mijn Algemene voorwaarden.

Personal Branding

Maxi

350,-

Belangrijk:

– Tarieven zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in het Gooi plaatsvindt.

– Woon je buiten het Gooi? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.

– De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag bij het boeken van de shoot

– Zie tevens mijn Algemene voorwaarden.