At home Family

Fotoshoots

Ga je mee naar een familieshoot bij jullie thuis? Ik laat je zien wat er bij zo’n shoot komt kijken en wat je van mij kunt verwachten om jullie familieverhaal te vertellen. Dompel jezelf onder in de gallery van foto’s en droom alvast over je eigen familieshoot.

Kim -x-

Thuis.

Als de muren van je huis zouden kunnen praten, vertellen ze over de momenten die je misschien in het dagelijks leven niet bewust op slaat. Als de muren toch eens zouden kunnen schrijven, zouden zij een dik boek schrijven over alle-daagse-dingen die we op een dag zo gaan missen….

Je bent dus op zoek naar een knusse family foto shoot bij jullie thuis?

Fantastisch!

Kijk rustig even rond op mijn website, het is belangrijk dat je je bij mijn stijl thuis voelt. Ik heb al heel wat gezinnen voor mijn lens gehad en zij hebben allemaal een ding gemeen.

De liefde voor elkaar is sterk, bewust genieten van de kleine momenten en waardering voor nostalgie, authenticiteit en verbinding met elkaar.

Ik ben fotograaf, maar ben opmerkzaam zoals alleen een moeder dat kan zijn, aansluiten en jullie gezin echt zien…

Sfeerimpressie

Family foto shoot at Home

New born shoot at Home

At home shoot

Ik breng jullie dagelijkse gezinsleven in beeld. Of dat nou knuffelend en knus op de bank is, of chaos aan de keukentafel. Dit zijn de overweldigende, ontroerende en chaotische dagen van een opgroeiend gezin.

Mijn kracht ligt in het vinden van de schoonheid in de chaos. Mag ik jullie “ echte gezinsleven” in beeld brengen?

Werkwijze

Voordat de shoot plaats zal vinden maken we eerst even kennis met elkaar. Wanneer je wil denk ik mee welke kleding te kiezen en we nemen door waar en op welk tijdstip het daglicht in jullie huis het mooist is.

Ik neem jullie stap voor stap mee in het proces van de shoot zodat je op de dag zelf nergens meer aan hoeft te denken. Het is handig om de shoot op tijd te boeken, meestal komt het met schoolgaande kinderen uit in het weekend en mijn agenda loopt vaak al snel vol.

Soms lukt het als er vlak bij jullie huis wat mooie natuur is om een combinatie te doen van binnen en buiten, dan moet het weer natuurlijk wel gunstig zijn.

Er zijn ook volledige outdoor familie shoots beschikbaar. 

Familieshoot

Mini

200,-

Belangrijk:

– Tarieven zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in het Gooi plaatsvindt.

– Woon je buiten het Gooi? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.

– De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag bij het boeken van de shoot

– Zie tevens mijn Algemene voorwaarden.

Familieshoot

Maxi

250,-

Belangrijk:

– Tarieven zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in het Gooi plaatsvindt.

– Woon je buiten het Gooi? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.

– De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag bij het boeken van de shoot

– Zie tevens mijn Algemene voorwaarden.