Kim van den Adel

Kim van den Adel

Menu

Kim van den Adel

Lifestyle fotograaf

Hoi, dit ben ik,  Kim van den Adel, ik hou van mooie beelden, liefdevolle blikken en de kleine dingen waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Al deze momenten leg ik vast met mijn camera. Love, Life & Family, daar draait het uiteindelijk om als je oud en grijs op dat bankje terugblikt naar het leven.

Ik wil dit ook graag voor jou vastleggen en gun je deze herinnering  voor de rest van je leven. Daarom wil ik je graag fotograferen in je eigen omgeving, thuis of in de natuur, daar waar je graag tijd door brengt met je gezin, je geliefde of familie.

Geen geposeerde foto’s, maar op gaan in het moment, waardoor ik jullie verbondenheid en de liefde voor elkaar kan vastleggen. Op het grote bed springen van papa en mama, samen koekjes bakken, hutten bouwen in het bos, knuffelen of de bank of rennen over de hei. De foto’s vertellen jullie verhaal, de wind door je haren, hand in hand over het strand, een boekje lezen bij de haard. Ik geloof in pure & natuurlijke foto’s.

Ik ben woonachtig in Blaricum, midden in het Gooi, maar mijn shoots zijn door heel Nederland. Kijk eens rustig naar mijn site en ontdek of mijn relaxte en natuurlijke stijl past bij jou.

Ik zie je graag,

Kim

Dankbare klanten

“ Het enthousiastme waarmee Kim ons gezin mee heeft genomen in onze family shoot was onvergetelijk. Zo werd deze buiteluch shoot een leuk uitje voor het gezin. Wat ook wel nodig was voor mijn man:) ”
“ De kwaliteit van de foto's van Kim zijn de mooiste die wij zijn tegengekomen. De belichting, de scherpte maar voornamelijk haar oog voor die speciale momenten maakt het dat wij Kim van harte aanraden ”
“ We hebben vele fotografen gehad in ons gezin. Maar deze unieke foto's pakken ze ons nooit meer af. Kim bedankt! ”
Lotte
Lotte
Blaricum
Kyra
Kyra
Nijmegen
Nienke
Nienke
Hilversum